Συστήματα Οξυγονοθεραπείας


ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ

Ιατρικό μηχάνημα της Αμερικάνικης Εταιρίας Air Sep. Ο Συμπυκνωτής οξυγώνου New Life παράγει οξυγόνο για χρήση απο ασθενείς.

Στον Συμπυκνωτή Οξυγόνου New Life, ο ατμοσφαιρικός αέρας διέρχεται μέσω του αναγεννώμενου υλικού προσρόφησης το ονομαζόμενο μοριακό κόσκινο, το οποίο διαχωρίζει το οξυγόνο απο το άζωτο και τα άλλα αέρια με αποτέλεσμα να έχουμε ροή οξυγόνου "υψηλής καθαριότητας" διαμέσου του ρυθμιστή παροχής του ασθενή.

Χρησιμοποιείται για οξυγονοθεραπεία ή απο ασθενείς με χρόνια αποφρακτική πνευμονολογική ασθένεια. Διατίθεται ως απλή ή με δυνατότητα χρήσης Aero Lyn. Οι ασθενείς μπορούν να χρησιμοποιούν το μηχάνημα στο σπίτι, το νοσοκομείο ή και στην κλινική.

ΝΕΦΕΛΟΠΟΙΗΤΕΣ

Φορητή συσκευή. Χρησιμοποιείται για την θεραπεία βροχικού άσθματος, εμφυσήματος, οξείας και χρόνιας βρογχίτιδας και σε πολλές άλλες περιπτώσεις αναπνευστικών προβλημάτων. Απλή στην λειτουργία της, επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει μεταξύ τριών ταχυτήτων ροής αέρα αυξάνοντας ή μειώνοντας κατά περίπτωση την ποσότητα της παροχής.

AUTO CPAP
   
Η ΕΒΟΞΑ λειτουργεί ως "Κέντρο Επανελέγχου Φιαλών" αναγνωρισμένο απο το Υπουργείο Ανάπτυξης υπο την εποπτεία της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε..